Judo-mitaleita Poriin kansainvälisestä turnauksesta

4.12.2018

Porin Judoseura Fudoshin oli upeasti edustettuna Latvian kisatatameilla joulukuun alussa 1.- 2.12.2018 pidetyssä kansainvälisessä judoturnauksessa Gauja Gulliver -Cupissa. Porista oli mukana peräti viisi lupaavaa junioria.

Kahden kokeneemman kisajudokan hermot pitivät turnauksessa loppuun saakka hienosti ja tuloksena kotiin tuomisina oli Isla Erkkilällä kaksi kultamitalia U13 & U15 -sarjoista ja Joonas Häkkisellä pronssia U15-sarjasta.

Ensimmäistä kertaa kansainvälisillä kisatatameilla otellut Roope Ollikainen loukkaantui ensimmäisessä ottelussa ja joutui jättämään loput ottelut väliin U-15 sarjassa.

Nuoremmista judokoista Johannes Kallio kärsi tappion sarjan tulevalle voittajalle ensimmäisessä ottelussa U-11 sarjassa ja keräilyissä hän joutui taipumaan kanden minuutin jatkoajan jälkeen.

Veeti Nevala sijoittui hienosti 4.  sijalle  U-10 -sarjassa kovien taisteluiden jälkeen.