Hinnasto

Jäsenmaksu 2018- 2019

KAIKKI Jäsenmaksut maksetaan Suomisport.fi -portaalin kautta

(Jäsenmaksut sisältävät Suomen Judoliiton vakuutuksen sekä seuran harjoittelumaksun)

- yli 7-vuotiaat:

110 € Aikuisten peruskurssi (kevät- tai syyskausi)

220 €  7-17 vuotiaat juniorit ja aikuiset ja soveltava judo

200 € perheen muut jäsenet (2. 3. jne.)

145 €  Muksjujudo (alle 7-vuotiaat, joilla muksujudo-harjoitukset sunnuntaisin)

- Vyökoemaksu      50 €

- Judopassi           40 €

Seuralla lisäksi myynnissä judopukuja ja vöitä sekä seuratuotteita.

Seuran Tilinro, johon maksetaan puvut, tuotteet yms.   FI62 5700 2020 0567 41

Porin judoseura Fudoshinin jäsenmaksun maksaminen

Harrastaja maksaa jäsenmaksunsa Suomisportin kautta.

Kaikkien tulee tehdä ensin profiili Suomisporttiin ja sen jälkeen hankkia seuran jäsenyys ja vakuutus luodun profiilin kautta.

Profiili tehdään aina aikuiselle, lapset siis kirjataan järjestelmään aikuisen kautta

Profiilin luominen

1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa "Sisään Suomisporttiin"

2. Aloittaaksesi profiilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: Käytä omaa yhteystietoasi!

3. Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa profiilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. HUOMIO: Kirjautumislinkki tai kirjautumiskoodi ovat voimassa 10 minuuttia.

4. Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa ”Luo tili”.

5. Luotuasi profiilin näet omat tietosi. Vanhan Sporttirekisterin ID-numero päivittyy profiiliisi heti tai pienellä viiveellä. Vanhan Sporttirekisterin lisätiedot, kuten vyöarvot ja koulutukset tuodaan Suomisportiin syksyn 2017 aikana. Jos sinulla on muiden lajien lisenssejä ostettuna Suomisportista, ne näkyvät profiilissasi.

6. Jos olet ostamassa jäsenyyttä lapsellesi, klikkaa ”Lisää lapsi”

Huomio: Älä laita lapselle omaa puhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi, vaan jätä kohdat tyhjiksi.. Lapsi kiinnittyy profiiliisi, joten tarvittaessa seura voi olla yhteydessä lapsen huoltajaan.

Seuran jäsenyys ja vakuutus

(1. Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa Sisään Suomisporttiin. )

2. Klikkaa sivun yläreunassa olevaa "liity jäseneksi seuraan"

3. Hae Porin Judoseura Fudoshin ry -hakulistasta ja valitse

4. Valitse oikea jäsenyys vaihtoehdoista:

01.-13. -numeroiduista jäsentyypeistä

5. Suorita jäsenmaksu haluamallasi tarjotulla tavalla.

6. Jäsenyyteen/jäsenmäksuun sisältyy judoliiton vakuutus, mikäli jäsenyydessä ei toisin mainita

7. Halutessasi, hanki vakuutuksen lisäturva (40€) kohdasta hanki lisenssi